SUDSKI TUMAČ ZA ENGLESKI JEZIK

SLUZBA ZA HAŠKI (APOSTILLE PEČAT)

HAŠKI, odnosno APOSTILLE pečat se izdaje u Prvom osnovnom sudu na Novom Beogradu u bulevaru Nikole Tesle br. 42a. Za proveru potrebe izdavanja APOSTILLE pečata možete da kontaktirate Odeljenje za međunarodnu pravnu pomoć na telefon 011/655-37-24 svakog radnog dana od 07.30 do 15.30h.

U slučaju da vam je potreban prevod sa overom, molimo da u napomeni napišete ili usmeno saopštite način overe i svrhu korišćenja prevoda. Budući da namena prevoda uglavnom podrazumeva i različite institucije u kojima se podnose dokumenta, naš savet je da se raspitate da li je overa i podnošenje neophodno za original ili kopiju ili možda oba.SUDSKI TUMAČ ZA ENGLESKI- STRUČNI TEKSTOVI

Sudski tumači za stručne tekstove za engleski jezik agencije FLASH vrše prevod tekstova iz svih stručnih oblasti. Prevod sa i na engleski jezik sa overom važi u svim institucijama u svetu.

SUDSKI TUMAČ ZA ENGLESKI-LIČNA DOKUMENTA

Prevod ličnih dokumenata sa overom sa i na engleski jezik je često veoma bitan za putovanja, venčanja sa stranim državljanima, kao i za zaposlenje u zemljama na engleskom govornom području.

SUDSKI TUMAČ ZA ENGLESKI-VENČANJA I FIRME

Sudski tumači za engleski jezik agencije FLASH vrše prevod ličnih i pravnih dokumenata za otvaranje firmi u Srbiji i inostranstvu. Prevodi ugovora, dokumenata, poslovne prepiske i sl.

SUDSKI TUMAČ ZA ENGLESKI-USMENI PREVOD

Sudski tumači za s engleski jezik mogu pružati i usluge usmenog prevoda. Usmeni prevodi se mogu raditi kao konsekutivno i simultano prevođenje za pojedince, manje ili veće grupe učesnika.

 

 

NAJJEFTINIJI PREVOD ZA ENGLESKI JEZIK SA OVEROM

 

Pored raznovrsnih načina prevođenja dokumenata sa overom, agencija sudski tumača FLASH obezbeđuje i najpovoljniju cenu. Prevođenje se vrši brzo, kvalitetno i tačno sa engleskog na bilo koji drugi jezik i obratno, a cene i načini plaćanja su sigurno najpovoljniji u Srbiji.

 

 

Pozovite agenciju sudskog tumača FLASH i uverite se sami!!!

 

060 54 55 484 i 064 944 18 58

 

 

BRZA PROCENA PREVODA ZA ENGLESKI SA OVEROM

 

Ako tražite profesionalnu uslugu sudskog tumača ili prevodioca za engleski jezik za vaše poslovne ili lične dokumente, molimo vas da nas kontaktirate na

060 54 55 484 ili 064 944 18 58

Možete nas kontaktirati i putem forma na sajtu, popunjavajući neophodne podatke sa vašim upitom na stranici KONTAKT.

Dokumenta za procenu prevoda možete poslati na email tumac.beograd@gmail.com.

Većina procena se šalje u roku od 24h, ali to uglavnom zavisi od obima, vrste i jezika na koji se ili sa kog se dokument prevodi.

 

KONTAKT

Sudski tumač i prevod - Agencija FLASH

Aleksinačkih rudara 10a (pored PRVOG OSNOVNOG SUDA I OPŠTINE NOVI BEOGRAD - (Bul.Nikole Tesle 42 A), Novi Beograd

Mob: 060 54 55 484

Fix: 011 319 4 666 radnim danom od 08 do 18h (HITNI PREVODI 00-24)

E-mail: tumac.beograd@gmail.com

Žiro račun:190-13310-21